Obecná diskuse

Cokoliv mají tapüři na srdci

Přidat zprávu

Kontrola proti spamu: V příspěvku použijte alespoň jednou slovo tapür v libovolném pádě a čísle.

Kotata z týmu Kotata

23. října 14:52:58

Drobny dotaz, jak jsme delali z nasich postav ty pismena TAPÜR bude to nekde ke stazeni a nebo k nahledu, co tymy vymyslely. Dekuju

Honza z týmu Šrédingerova kočka z týmu Šrédingerova kočka

v úterý 4. října 22:13:08

Chtěl bych se zeptat, jestli bude jako loni zveřejněné pořadí i těch týmů, které nedošly do cíle.

Eva z týmu Tápající

ve středu 21. září 21:12:36

Chtěla bych poděkovat za podrobný popis řešení, s napětím jsem ho očekávala a nezklamal, doplnil mezery... hra byla moc pěkná, a i když se nám nakonec nevydařila tak, jak nás nalákal slibný rozjezd, jsme spokojeni. Příští rok na tapüry ráda vyrazím znovu :-).

Anička z týmu n či π?

ve středu 21. září 19:13:45

Ahoj,
díky za hru, moc jsme si ji užili. Obzvlášť lipa, tapürek a dvanáctka se nám líbili. Těším se na fotky nápisu a věty, nevím, jestli se smála víc nápověda nebo my, když se ptala, kolik r má napsat do grrr :)

Olin z týmu Räd Alärt

ve středu 21. září 15:57:58

Trochu s křížkem po funuse taky děkuji za náš tým za skvělou hru!

Budou zveřejněny i fotky nápisů TAPÜR a znění desetislovných vět?

Patches z týmu ROFLCOPTER!

ve středu 21. září 15:52:53

Zatáčky! To je to, nad čím jsem musel přemýšlet celou noc! Nakonec jsem se uklidnil tím, že jsem si tam domyslel "tapürky", ale pořád tomu něco chybělo :-)

Karel z týmu Spící Volové

ve středu 21. září 13:52:04

Do kris-krosu fungovalo (alespoň nám :-D) chrochtat blahem, kout pikle, sebrat odvahu, honit triko, chytat lelky, řezat zatáčky, zpytovat svědomí, trhat partu, dštít síru, tlouct špačky, metat kozelce, mastit karty, nedělat zagorku, sušit hubu, tropit neplechu, sekat dobrotu a vypustit duši.

Michal (Tápající) (nepřihlášený uživatel)

ve středu 21. září 13:37:11

Díky za řešení, nechápu, že jsme nepřišli na 12, ikdyž je řešení tak intuitivní. Ale opravdu jsme byli již hodně unavení.
Nicméně chtěl bych požádat kteréhokoliv tapüra, který vyřešil kris-kros, jestli by nemohl zveřejnit daná slova, která patřila ke slovesům. Princip nám byl jasný, ale očividně jsme nevymyslely ta správná slova, a tak se nám nepodařilo kris-kros vyplnit. Naše "nejlepší" varianta byla tato: chrochtat blahem, kout pikle, sebrat odvahu, honit bycha, chytat lelky, řezat ?, zpytovat svědomí, trhat rekordy, dštít síru, tlouct špačky, metat kozelce, mastit karty, nedelat dobrotu, sušit hubu, tropit hlouposti/neplechu, sekat latinu, vypustit duši/krakena

Viktor (Organizátor)

ve středu 21. září 12:48:30

Nápověda se opravila. Zjistit kdo ji dostal (cca 3 další tümy) a zavolat zpět už nebylo v našich silách. Nápovědní telefon zvoní každých deset vteřin :(

Lydka z týmu Драгоры навеки

ve středu 21. září 12:39:13

Ja som dúfala, že sa týmto telefonátom opraví nápoveda. Prípadne kto ju už dostal, tak dostane opravu nápovedy.. :(

Pája z týmu JÁDRO

ve středu 21. září 12:22:31

Jo ták, tak to my se příště chcem taky kamarátit s orgama, abysme mohli snadno vyhrát! ;)))

Lydka z týmu Драгоры навеки

ve středu 21. září 11:08:33

Žítalka nás tiež pobavila. Ešte že sa kamarátime s organizátormi a telefonát Viktorovi nás ubezpečil, že v tom žiadna klávesnica nebude ("t" je blízko klávesy "ž") a je to skutočne Žížalka. :-D

@ Viktor: Chválim v riešení Tvoje komentáre. Aj štatistiku, koľko padlo riešení.

Dúfam, že aj my si nájdeme ten čas po hre a konečne už po Matrixe bude aj dopísaná nejaká orgovská reportáž..

Pája z týmu JÁDRO

ve středu 21. září 10:45:17

Za JÁDRO chci taky poděkovat za hru, užili jsme si ji výborně, škoda jen, že cíl byl otevřený až později, když už jsme se tam tak hnali. ;) Speciální pozdrav patří také slečně Žítalce z nápověd, díky níž jsme si na nejmenované šifře užili neuvěřitelnou legraci. :)

Ivo C. (Albert Stallone) (nepřihlášený uživatel)

v úterý 20. září 13:13:26

Reportáž z Noci tapürů na:

http://albert.poutnik.org/index.php?what=report&rep_id=61

Ondra z týmu ROFLCOPTER!

v úterý 20. září 11:17:56

Určitě děkujeme za hru, u většiny členů týmu převažují pozitivní dojmy, navzdory pár šifrám, které nebyly úplně košer (třeba o čtrnáctce by se dalo popsat hodně virtuálního papíru) a trase, která by zasloužila méně asfaltu (pokud to v Praze vůbec jde). Naštěstí je to všechno bohatě vyváženo zbytkem náplně, která byla úžasná, ať už to byla lipa, tapüře, nebo téměř celý závěr hry od lehce zákeřné devítky dále. Zvlášť žížalky (které nám teda daly pěkně zabrat) mi přijdou být dokonalým vytěžením šifrovacího principu. Takže orgům ještě jednou díky a snad na viděnou na příštím ročníku. :-)

Ondra z týmu Černý racek

v úterý 20. září 9:42:13

Pokud dobře počítám, měly by se nám k výslednému času ještě dvě minuty přičíst (předpokládám, že jsme začínali hru 12.05 jako ostatní). Na pořadí už to teda nic nemění :)

Majda z týmu Seš vlhká biojáma

v pondělí 19. září 22:12:48

I my se přidáváme k poděkování za hru. Výsledné umístění nás příjemně překvapilo.

Viktor (Organizátor)

v pondělí 19. září 21:25:58

Už jsem výsledky opravil. Těch několik chyb je způsobeno mou neschopností sčítat a řadit. Svedu ji na zpitomělost z nespaní a příliš spaní, ale ve skutečnosti všichni tušíme jak to je :)

Patches (ROFLCOPTER!) z týmu ROFLCOPTER!

v pondělí 19. září 20:59:43

Malá relamace výsledkové tabulky: máme tam jako výsledný čas uvedený 23:31, ačkoliv 20:31 + 2:00 jsou, pokud mě mé chabé matematické vzdělání neplete, pouze 22:31. Nebo mi někde uniká nějaká hodina, o které nevím?

Michal (Tápající) (nepřihlášený uživatel)

v pondělí 19. září 19:59:57

I za všechny tapüry našeho tümu moc děkuji za pěknou hru. Líbila se nám velice moc, ikdyž na některé šifry jsme byli opravdu krátcí i kvuli značné únavně postupem času. Díky tomu jsme hru zabalili "už" někdy po 9. ráno na 12. stanovišti. Jsem ale stále napnutý, jak se některé šifry řešili, a tak by mě zajímalo, kdy se dočkáme jejich řešení a postup, jak se k němu dostat... Díky

Richard z týmu Tügři

v pondělí 19. září 19:09:29

S odstupem musím přiznat, že se mi hra líbila a že si orgové zaslouží pochvalu. Oproti loňsku výrazně klesl počet WTF šifer :).
Přesto jsme se nevyhnuli několika záchranám, z nichž jedna byla "skoro" zbytečná (na 12). Další dvě mi doma leží na stole na dlouhé zimní večery (7 a 11).
Mám pocit, že často jsme víc zápasili sami se sebou, než se šiframi (což začalo už na jedničce a pak se několikrát opakovalo, na "3 prdelích", na lipu, na 7 a na 12).
Na výsledném dobrém dojmu mají ovšem také velkou zásluhu ostatní členové, již skoro "tradičního" týmu Tügři ;-).

Betka (Vímky) (nepřihlášený uživatel)

v pondělí 19. září 17:24:45

Ahoj, děkujem za pěknou hru, užili jsme si jí, i když jsme moc daleko nedošli, no, snad příště budeme zkušenější :)
Našla jsem na páté šifře (u tapüřete) v parku NÁHRDELNÍK Z ČERVENÝCH, ŽLUTÝCH A ZELENÝCH KORÁLŮ na černém podkladu, a usoudila jsem, že by mohl být některé z hráček, takže jsem ho vzala. Pokud je váš, ozvěte se na alzbeta(tecka)kadlecova(zavinac)gmail.com

Pavel (Absolutno) (nepřihlášený uživatel)

v pondělí 19. září 17:10:15

Na Noc tapürů jsem šel nemocný (neberte si ze mě příklad), uvažoval jsem i, že zůstanu doma. Musím říci, že bych o hodně přišel!
Částečně i vinou toho, že bych nejraději řešil absolutně bez absolutních nápověd, Absolutno do cíle nedošlo, ale hru jsme si moc užili! Děkujeme orgům za hru.

Zafod z týmu Hvězdná pěchota

v pondělí 19. září 15:12:59

Rovněž děkujeme organizátorům za povedenou hru, příjemně překvapilo i počasí, ze kterého jsme měli původně velké obavy. Zvláštní pochvalu vyslovuji za unikátní tapüří dort v cíli! :)
Pro zájemce je mých pár fotek k nahlédnutí zde: http://zafod.rajce.idnes.cz/2011_09_17_18_Noc_tapiru_5/

Viktor (Organizátor)

v pondělí 19. září 11:47:18

@Ivo pršet začalo, mám pocit (byl jsem tou dobou v cíli, kam se nám přece jen nakonec podařilo dostat), téměř přesně úderem dvanácté. Nevím jistě jak jsme si to zasloužili :)

Dalších 25 zpráv | Načíst všechny zprávy